اهدای 165 جلد کتاب به کتابخانه مرکزی دانشگاه سمنان توسط خیّر دانشگاه

عباس آل بویه مدیر عامل بنیاد خیرین دانشگاه سمنان به یاد فرزند مرحوم خود 165 جلد کتاب تخصصی به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان اهدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان؛ رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت : این مجموعه نفیس اهدایی شامل کتب  تخصصی علمی فارسی با محوریت مهندسی مکانیک، فیزیک و بخشی دربرگیرنده کتب عمومی است.

دکتر روح الله خادمی افزود :  این مجموعه کتب اهدایی ارزشمند توسط عباس آل بویه در آستانه نخستین سالگرد فرزند موحومش حمیدرضا آل بویه به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اهدا شده است.

رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان خاطر نشان کرد : اهدای این مجوعه نفیس علمی تخصصی برای کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد به یادگار خواهد ماند و باعث غنای کتب کتابخانه مرکزی به ویژه در رشته مهندسی مکانیک و فیزیک خواهد شد.

تهیه کننده:

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: