حسّ خوب حامیان و خیّران دانشگاه، گفتگو با پروفسور علی خیرالدین، عضو هیأت علمی و حامی دانشگاه سمنان

روابط عمومی بنیاد خیرین ششمین گفتگو با پروفسور علی خیرالدین، عضو هیأت علمی و حامی دانشگاه سمنان در بنیاد خیرین منتشر شد.

ششمین گفتگوی روابط عمومی بنیاد خیرین دانشگاه با حامیان دانشگاه سمنان در قالب فیلم کوتاه منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد خیرین دانشگاه سمنان و به حمایت هیأت مدیره بنیاد، گفتگوهایی با حامیان دانشگاه در قالب تصویری انجام گرفته است. ششمین گفتگو با پروفسور علی خیرالدین، عضو هیأت علمی و حامی دانشگاه سمنان در بنیاد خیرین صورت گرفته است.

گفتنی است استاد خیرالدین در پیشینه علمی و پژوهشی و افتخارات خود، دریافت نشان عالی دانش، استاد نمونه کشوری، رئیس و مدیر نمونه دانشگاه‌های سراسر کشور، استاد نمونه و سرآمد آموزشی، پژوهشگر برجسته و فناور برتر دانشگاه سمنان، پژوهشگر برتر سازمان نظام‌ مهندسی کشور، استاد برتر بتن سال1401 و دانشمند برتر در فهرست دانشمندان دو درصد پراستناد جهان را کسب و در کارنامه خود ثبت کرده است.

دکتر علی خیرالدین سابقه هشت سال ریاست دانشگاه سمنان، اولین معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، موسس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و سردبیری مجله علمی تخصصی مقاوم سازی در مهندسی عمران را در پرونده علمی و اجرایی خود دارد.

مدیر سایت
تهیه کننده:

مدیر سایت

فیلم ها

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: